جواد نیکی ملکی، فعال رسانهای در توییتر نوشت: اکثر حکومتها و سلسلههای ایرانی با زور شمشیرِ خود بر سر کار آمدند؛ اما ۲حکومت استثنا هستند ۱. پهلوی که با شبهِ کودتا و دستنشاندگیِ انگلیس ساخته شد. ۲. جمهوری اسلامی که با انقلاب و خواستِ مردم آمد.
رییس انجمن ایمونولوژی و آلرژی ایران اعلام کرد که افزایش مرگ و میر ویروس کرونا و شكستن دستیابی به ایمنی جمعی به دلیل اشتباه در برآورد توان تولید واکسن داخلی و تعارض منافع به بدیهیات علمی و نهادهای علمی است.
دستور خامنهای برای منع واردات واکسن؛
شورای تشکلهای صنفی فرهنگیان دستور قبلی علی خامنه ای برای ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و بریتانیایی را " قتلعام مردم" توصيف كرد
Peru’s competing presidential candidates rightwinger Keiko Fujimori and socialist Pedro Castillo have resorted to the streets after the closely contested 6 June election