وبلاگ مشرق تذکر عضو شورای شهر به حناچی برای «حاجیفیروز»!/ به راهی رفتیم که انتهایش «گرانی» بود یک فعال اصلاحطلب با اشاره به سوختن سرمایه اصلاحطلبان به پای رئیسجمهور روحانی گفته است: سرمایه اجتماعی را بالاخره آدم خرج میکند. یک جا هم ممکن است، بسوزد!
رییس انجمن ایمونولوژی و آلرژی ایران اعلام کرد که افزایش مرگ و میر ویروس کرونا و شكستن دستیابی به ایمنی جمعی به دلیل اشتباه در برآورد توان تولید واکسن داخلی و تعارض منافع به بدیهیات علمی و نهادهای علمی است.
دستور خامنهای برای منع واردات واکسن؛
شورای تشکلهای صنفی فرهنگیان دستور قبلی علی خامنه ای برای ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و بریتانیایی را " قتلعام مردم" توصيف كرد
Peru’s competing presidential candidates rightwinger Keiko Fujimori and socialist Pedro Castillo have resorted to the streets after the closely contested 6 June election