نخستین انفجار خونین مربوط به حوادث چهارشنبهسوری سال ۹۹ در تهران
نخستین انفجار خونین مربوط به حوادث چهارشنبهسوری سال ۹۹ در تهران سخنگوی آتشنشانی تهران از نخستین انفجار خونین مربوط به حوادث چهارشنبهسوری سال ۹۹ در تهران خبر داد و گفت: بر اثر این حادثه نوجوانی حدوداً ۱۲ ساله از ناحیه دست راست به شدت مصدوم شد.
رییس انجمن ایمونولوژی و آلرژی ایران اعلام کرد که افزایش مرگ و میر ویروس کرونا و شكستن دستیابی به ایمنی جمعی به دلیل اشتباه در برآورد توان تولید واکسن داخلی و تعارض منافع به بدیهیات علمی و نهادهای علمی است.
دستور خامنهای برای منع واردات واکسن؛
شورای تشکلهای صنفی فرهنگیان دستور قبلی علی خامنه ای برای ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و بریتانیایی را " قتلعام مردم" توصيف كرد
Peru’s competing presidential candidates rightwinger Keiko Fujimori and socialist Pedro Castillo have resorted to the streets after the closely contested 6 June election