چرا مردان بیشتر قربانی کرونا می شوند یک متخصص اعصاب و روان با اشاره به اینکه میزان مرگ و میر بر اثر کرونا در مردان دو برابر زنان است، گفت: وجود استروژن در زنان یکی از علل مقاوم تر شدن سیستم ایمنی در برابر کرونا است.
رییس انجمن ایمونولوژی و آلرژی ایران اعلام کرد که افزایش مرگ و میر ویروس کرونا و شكستن دستیابی به ایمنی جمعی به دلیل اشتباه در برآورد توان تولید واکسن داخلی و تعارض منافع به بدیهیات علمی و نهادهای علمی است.
دستور خامنهای برای منع واردات واکسن؛
شورای تشکلهای صنفی فرهنگیان دستور قبلی علی خامنه ای برای ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و بریتانیایی را " قتلعام مردم" توصيف كرد
Peru’s competing presidential candidates rightwinger Keiko Fujimori and socialist Pedro Castillo have resorted to the streets after the closely contested 6 June election